Over op je bordje

Mijn naam is Annelies de Boer en sinds 2003 woon ik in het prachtige plaatsje Makkum in Friesland.
Halverwege de jaren ‘90 ben ik begonnen met T-shirten te beschilderen en kwam hierdoor ook in aanraking met het beschilderen van servies. Dit was hobbymatig en hier beleefde ik veel plezier aan en het werd uiteindelijk mijn passie.

Omdat ik mezelf graag meer wilde professionaliseren met het porseleinschilderen ben ik me in de loop van 2000 gaan oriënteren om hoogwaardiger beschilderd servies te kunnen maken. Door lessen en workshops te gaan volgen kreeg ik hier steeds meer plezier in en ben overgestapt op deze officiële technieken van het porseleinschilderen. Ik heb een echte kermiekoven aangeschaft, verf, mediums etc. en ben hiermee aan de slag gegaan.
Deze manier van schilderen geeft een prachtig eindresultaat en wanneer het servies in de oven gebrand is op 800 graden is het afwasbestendig en oven/magnetronbestendig.
Hierdoor heeft men langer plezier van het beschilderde servies.
Wanneer het beschilderde servies dagelijks in de afwasmachine wordt schoongemaakt beschadigt het de beschildering en zal het vervagen. Het gebruik van de vaatwasser wordt dan ook daarom ten zeerste afgeraden!

Inmiddels heb ik al heel veel gemaakt en heb ik veel opdrachten voor geboortespaarvarkens, geboortebordjes en allerlei leuke uitdagingen om een zo persoonlijk mogelijk cadeau voor elke gelegenheid te maken.
Door de nodige zorg, oog voor detail en overleg met de klant komen we altijd tot een prachtig eindresultaat waar al veel mensen zeer tevreden mee zijn en weer terug komen bij mij wanneer ze op zoek zijn naar een uniek cadeau.